Charmelogies op het geheime eiland Wieringen


Wad Zout 't

Kom uitwaaien
op het meest toegankelijke Waddeneiland van Nederland. Bij aankomst bij WadZout't ervaren veel mensen hetzelfde. De neiging om als vanzelf je horloge af te doen en je mobieltje uit te zetten. De koffers zijn ingepakt, voor de zoveelste keer nagelopen of u echt niets vergeten bent. De buurvrouw zorgt voor de kat en de planten. De deur op slot, en met de auto richting de eerste vakantiefile… En zo uit alle haast en hectiek ben je dan opeens bij WadZout't. Stilte… Frisse lucht, het ruizen van de zee en uitzicht zover het oog maar reikt. Een vakantiebestemming waar níets moet en alles mag. De dag stuurt zichzelf bij Wadzout't.

retro


WadZout't is ultieme vrijheid
U geniet van de vogelgeluiden en het rustgevend ruisen van de Waddenzee. Het glooiend, adembenemend mooie landschap van Wieringen, met een historie die zelfs teruggaat tot de tijd van de noormannen. Een gevoel van ruimte, en nietigheid overvalt u, wanneer bij eb grote delen van de Waddenzee droogvallen. Miljoenen schelpen schitteren u tegemoet als parels in de zon. Tot de vloed alles weer laat verdwijnen in de woeste zee.

retro


Neem de tijd
om er ook in het najaar nog even lekker tussenuit te gaan. Op Wieringen is altijd wat te beleven. Volop genieten van natuur, cultuur, vermaak en ontspanning. Neem de wandelschoenen mee en ontdek de omgeving. De prachtige herfstkleuren in het nabijgelegen Wierholt of het Robben- en Dijkgatbos. Vogels spotten in een van de vele uitkijkposten. Uitwaaien langs de Noordzeekust of een dagje Texel.

retro


De vakantie-chalets van WadZout't zijn ingericht naar thema. Zo heeft elk verblijf een totaal eigen inrichting en sfeer. Boek bij WadZout't ook eens een aantal chalets voor een familie-feest. Voor de gezamenlijke maaltijd zetten we de picknicktafels tegen elkaar aan.

retro