image alt text

OmgevingWadZout't ligt in het uiterste puntje van het geheime Waddeneiland Wieringen. In het dorpje Westerland. Bijna aan het water. Dankzij de hoge ligging geen dijken die uw uitzicht belemmeren, maar vanuit uw voortuintje de Waddenzee in volle glorie in beeld! Zomers Zwemmen en surfen kan op loopafstand op het Lutjestrand aan het Amstelmeer. 

Het werelderfgoed de Waddenzee maakt van WadZout't het hele jaar door een ideale plek voor een relax-vakantie. De omgeving nodigt uit tot eindeloos wandelen en fietsen langs de vele uitgezette routes. Op enkele kilometers afstand de oude vissershaven van Den Oever met de wekelijkse versevismarkt. Het gezellige winkeldorpje Hippolytushoef. Bezoek de oeroude romaanse vestingkerkjes, Het eilandmuseum Jan Lont, of ga mee aan boord van de WR117 en beleef de Waddenzee van heel dichtbij. Zomers kunt u heerlijk zonnebaden, zwemmen en surfen aan het Lutjestrand aan het Amstelmeer. (op loopafstand)

Tijdens uw verblijf biedt WadZout't u een groot scala aan unieke arrangementen aan. Ware belevenissen voor de hele familie, mét of zonder kinderen, de gehele dag, of voor een paar uurtjes. Bijna alles is mogelijk. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Uitjes op maat van A tot Z door ons verzorgt. Enkele mogelijkheden zijn:
 

Noordzee strand Den Helder

Wadlopen met een ervaren waddengids

Rondvaarten over de Waddenzee

Zeehonden spotten

Garnalenvissen op de Waddenzee

Wad-excursies (leuk en vooral leerzaam)

Fiets- of wandeltochten met een knapzak voor onderweg